ONZE VERENIGING
KOSTEN EN HONORARIA
GEBIED ACTIVITEITEN
ONZE LOKALEN
PLAN ACCES
CONTACT/ACCES  
Maître Vincent Troxquet
Maître Pascal Lambert
Maître Pierre Legras
Maître Lauren Bourseau
Maître Christelle Chiurulli
Maître Lora Merahi
Maître Kholoud Bentayeb

Sprl Troxquet - Lambert & partenaires

VERVIERS

Rue aux Laines 35
4800 VERVIERS

Tél : 087/29.39.39
Fax : 087/29.39.30

LIEGE

Rue Forgeur 19
4000 LIEGE

Tél : 04/221.24.83
Fax : 04/232.11.73

STAVELOT

Avenue F. Nicolay 18A
4970 STAVELOT

Tél : 080/86.31.35
Fax : 080/88.06.25

info@troxquet-avocats.com

 Onze vereniging
Wie zijn wij ?
Waarom een team ? Zoek

      


 
 
        WAAROM EEN TEAM ?

Vertrouwen is de allesoverheersende eigenschap in een relatie tussen cliënt en advocaat.

Hoewel de contactmomenten op het advocatenkantoor of binnen de onderneming van de cliënt niet meteen de meeste tijd vergen bij het beheer van een dossier, vormen ze wel een belangrijk en bevoorrecht onderdeel van de relatie.

Persoonlijk hecht ik enorm veel belang aan die momenten en houd er ook van.

Een gesprek onder vier ogen kan nooit e-mailberichtjes of brieven vervangen.

Het streven naar efficiency om continu aan uw noden tegemoet te komen heeft er mij toe aangezet om een team uit te bouwen dat vandaag bijzonder stabiel is en waarop ik dan ook niet weinig trots ben.

Na een vijftiental jaar ervaring in het vak heb ik meester Pascal LAMBERT leren kennen, eerst als stagiair en vervolgens, sinds 1 januari 2004, als vennoot.

De naam van Meester Pascal LAMBERT prijkte al snel naast die van mij op de lijst van curatoren; een blijk van het grote vertrouwen dat de Rechtbank van Koophandel van Verviers-Eupen in ons stelt. Meester Pascal LAMBER is dan ook deskundig in alle handelszaken, waar ik een voorliefde voor heb, evenals in dossiers met betrekking tot strafzaken.

Het kunnen delen van de problemen van onze cliënten, van de gewonnen evenals van de verloren zaken betekent voor mij een grote steun.

Meester Sandrine ALBERT kwam na haar studies aan de UCL - Université Catholique de Louvain – en aan de KUL bij ons terecht in 2001. Haar kennis die ze vergaarde aan zowel de balie als in een notariskantoor in het vlak van gezinsrecht, vormt voor ons kantoor een heuse meerwaarde. Ze is bijzonder sterk in echtscheidingen en het vereffenen van huwelijksvermogenstelsels die steeds complex en toch zo belangrijk zijn voor de toekomst van alle partijen.

En last but not least, een pool van drie doorgewinterde secretaresses die onze activiteiten deskundig ondersteunen. Dankzij hun trouw en hun inzet kunnen we er continu een strak ritme op nahouden.
Omwille van de juridische complexiteit van de verschillende behandelde zaken ben ik vrij snel tot de conclusie gekomen dat het niet langer mogelijk was om ons vak op efficiënte wijze uit te oefenen zonder de steun van een deskundig team.

De steeds snellere communicatiemogelijkheden en de vereisten van het economische leven vragen een steeds haastigere respons die enkel kan worden gegarandeerd door een uitgebreid en onderlegd team.
Ondanks mijn 25 jaar ervaring aan de balie ben ik nog steeds even geïnteresseerd in recht als in mijn beginjaren en dankzij de steun van mijn ambitieuze en dynamische medewerkers blijf ik even gemotiveerd aan de slag.

Niet alleen kan ik dankzij hen heel wat efficiënter werken, maar kan ik ook nieuwe ambities delen die me helpen u verder een zo optimaal mogelijke service te blijven aanbieden.

Vincent TROXQUET


   Troxquet - Lambert & Partenaires : Rue aux Laines, 35 - 4800 Verviers    SITEMAP | IDENTIFICATION | Powered by Imust.be    Verviers