ONZE VERENIGING
KOSTEN EN HONORARIA
GEBIED ACTIVITEITEN
ONZE LOKALEN
PLAN ACCES
CONTACT/ACCES  
Maître Vincent Troxquet
Maître Pascal Lambert
Maître Pierre Legras
Maître Lauren Bourseau
Maître Christelle Chiurulli
Maître Lora Merahi
Maître Kholoud Bentayeb

Sprl Troxquet - Lambert & partenaires

VERVIERS

Rue aux Laines 35
4800 VERVIERS

Tél : 087/29.39.39
Fax : 087/29.39.30

LIEGE

Rue Forgeur 19
4000 LIEGE

Tél : 04/221.24.83
Fax : 04/232.11.73

STAVELOT

Avenue F. Nicolay 18A
4970 STAVELOT

Tél : 080/86.31.35
Fax : 080/88.06.25

info@troxquet-avocats.com

 Onze vereniging
Wie zijn wij ?
Waarom een team ?

 Zoek

      


 
 
        WIE ZIJN WIJ?

Een team van 8 medewerkers die trachten tegemoet te komen aan de noden van zowel privépersonen als ondernemingen  - voornamelijk KMO’s – uit de regio Verviers, Eupen en Luik.

Het advocatenteam wordt tevens deskundig ondersteund door drie ervaren secretaresses.

     

Ons team omvat 5 advocaten die allen zijn ingeschreven aan de balie van Verviers, van wie eentje ook Duitstalig is.

We hebben ook een nauwe en aangename relatie opgebouwd met een advocate aan de balie van Eupen met wie ons kantoor op dagelijkse basis sinds vele jaren op vertrouwelijke en stabiele wijze samenwerkt.
Ons kantoor kan uw dossiers in het Nederlands, Frans, Duits en Engels behartigen.

Als lid van de U.A.E. (European Lawyers' Union) onderhouden we bevoorrechte betrekkingen met verschillende Europese landen en meer bepaald met het Groothertogdom Luxemburg, Frankrijk en Italië.

De noodwendigheden van ons beroep hebben ons overtuigd van de noodzaak om in team te werken zodat we, weliswaar niet alle, maar toch vele domeinen kunnen dekken die ons vak rijk is.
Elke advocaat is actief in een of twee sectoren die zijn voorkeur wegdragen (zie tab “activiteitssectoren», bouw, verzekeringen, gezinsrecht, …), waardoor we bepaalde materies vaker onder de loep nemen en we dus efficiënter en sneller kunnen werken. Ieder probleem is belangrijk voor wie er mee wordt geconfronteerd.

Op een vraag van een cliënt dient dus snel te worden gereageerd.Maar al te vaak voorkomende justitionele traagheid dient met alle middelen te worden bestreden. Hoewel we uiteraard weinig kunnen inbrengen tegen de opgelegde kalenders, kunnen we u hier toch in alle openheid met de nodige precisie over informeren.

Al meer dan vijftien jaar terug hebben we onze activiteiten volledig geïnformatiseerd. Ons kantoor beschikt nu dan ook over bijzonder krachtige hard- en software, een intranet dat voor een continue link tussen advocaten onderling en het secretariaat zorgt, een specifieke beheersoftware voor advocatenkantoren (waaraan we bij de ontwikkeling sterk hebben meegewerkt), een continu bijgewerkte bibliotheek en ADSL-aansluitingen zodat we snel op zowel het internet als het  intranet van de balie kunnen. 


Vincent TROXQUET


   Troxquet - Lambert & Partenaires : Rue aux Laines, 35 - 4800 Verviers    SITEMAP | IDENTIFICATION | Powered by Imust.be    Verviers